Најголем избор на пијана од светски познатите брендови Feurich, Petrof, Ritmuller.

Crown Icon
За Нас

Уметноста позади музиката

Пиано Центре Скопје е специјализирана компанија за продажба, штимање, поправки и реставрација на вертикални и хоризонтални акустични пијана. Темелите на оваа компанија се наследството на долгогодишната традиција на семејството Ристески.

Високо стручниот кадар се истакнува со својата професионалност во одржувањето на инструментите и е дел од активностите на компанијата по својата ефикасност ненадмината во Државата. Пиано Центре Скопје е промотор на класичната музика организирајќи концерти, особено во сферата на пијанистичкиот репертоар.

Дознајте повеќе
Pianos
Pianos
Pianos
Crown Icon
Пијана
Model 123 - Vienna Modern - Copper

Model 123 - Vienna Modern - Copper

повеќе
Model 123 - Vienna Modern

Model 123 - Vienna Modern

повеќе
Crown Icon
Настани

15

Јануари

Даница Стојанова Концерт/Пијано Центар

6

Јуни

8 часа Љубов – Пијано Маратон

26

Јуни

Музика Вива на отворено / ФМУ

22

Август

Пошта / Љубомир Мелник

15

Септември

Види Музика Слушни Слика

22

Ноември

Ден на независност на Чехословачката Република

20

Декември

Мастер клас со Симон Трпчески и Полихимнија

Crown Icon
Видео

“Bach 4 U” е настан кој се одржа август 2021, во склоп на програмата на Охридско Лето. Пиано Центар беше дел од организацијата на овој настан, со тоа што обезбеди четири Petrof пијана, еден Petrof Mistral и три Petrof Storms. Уживајте во дел од атмосферата кои ја креираа оркестар од четворица пијано солисти единаесет гудачки уметници од Чешка.