Model 122-Universal

Вертикално акустично пијано Universal 122

Најдобра изработка од Австрискиот бренд FEURICH кој датира уште од 1851г. со висок квалитет и најдобри материјали. FEURICH 122 – Universal е најуспешниот вертикален клавир во рангот на FEURICH, два пати освојувајки го златниот медал на “најдобри вертикални клавири на пазарот” во влијателниот Француски магазин “Diapason”. Новата FEURICH механика дозволува опсег од деликатно пијанисимо се до импресивно фортисимо.

Побарај понуда

 • 88 клавиши
 • 3 педали
 • Месингена рама
 • Басови жици ( единечни и дупли)
 • Челични жици
 • Акција ( механика )
 • Ширина: 1515mm
 • Должина: 600mm
 • Висина: 1220mm
 • Тежина: 220kg
 • Боја : Бел лак / Црн лак

Побарај понуда

Поврзани производи