Model 179-Dynamic II

Полуконцертно акустично пијано модел Dynamic II 179

Најдобра изработка од Австрискиот бренд FEURICH кој датира уште од 1851г. со висок квалитет и најдобри материјали. Моделот FEURICH 179 - Dynamic II е моќен и балансиран концертен клавир со разновидни и долготрајни тонови. Неговиот брилијантен звук е докажан во многу концертни сали ширум светот. Широката конструкција со проширена резонатна даска дава прекрасен, дологотраен и чист звук со целосен бас.

Побарај понуда

 • 88 клавиши
 • 3 педали (со можност за 4)
 • Месингена и хромирана рама
 • Басови жици ( единечни, дупли и тројни)
 • Челични Paulello жици
 • Иновативен FEURICH механизам
 • Wrzenn AA квалитетни чеканчиња
 • Интегрирана ЛЕД светилка
 • Ширина: 1515mm
 • Должина: 1790mm
 • Висина: 1020mm
 • Тежина: 350kg
 • Боја : Бела / Црна

Побарај понуда

Поврзани производи