Model 218-Concert I

Концертно акустично пијано модел Concert 218

Најдобра изработка од Австрискиот бренд FEURICH кој датира уште од 1851г. со висок квалитет и најдобри материјали. Моделот Mod. 218 – Concert I, комбинира бгати, топли и звучни тонови. Овој модел се користи во многубројни музички студија како и за концертни сали насекаде во светот. За конструкција на Mod. 218 – Concert I се користени најдобрите материјали и компоненти, високо квалитетни чеканчиња со природен филц "Weickert-Spezial" од Renner и прво класна резонантна даска направена од дрво Tonewood која претставува основа на овој ексклузивен инструмент.

Побарај понуда

 • 88 клавиши
 • 3 педали (со можност за 4)
 • Месингена и хромирана рама
 • Басови жици ( единечни, дупли и тројни)
 • Челични Paulello жици
 • Иновативен FEURICH механизам
 • Renner чеканчиња со природен филц
 • Интегрирана ЛЕД светилка
 • Ширина: 1540mm
 • Должина: 2180mm
 • Висина: 1020mm
 • Тежина: 390kg
 • Боја : Бела / Црна

Побарај понуда

Поврзани производи