Најголем избор на пијана од светски познатите брендови Feurich, Petrof, Ritmuller.

Crown Icon
About us

Piano Cenre Skopje is a specialized company for sale, tuning, repairs and restoration of Upright and Grand  pianos. The foundation of this company is the legacy of the long tradition of the Risteski family.

The highly professional staff is distinguished by its professionalism in the maintenance of the instruments and the part of the activities of the company for its unsurpassed efficiency in the country. Piano Center Skopje is a promoter of classical music organizing concerts, especially in the field of piano repertoire.

Learn more
Pianos
Pianos
Pianos
Crown Icon
Pianos
P 118 G2

P 118 G2

see more
P 118 M1

P 118 M1

see more
P 118 P1

P 118 P1

see more
P 118 S1

P 118 S1

see more
Model 123 - Vienna Modern - Copper

Model 123 - Vienna Modern - Copper

see more
Model 123 - Vienna Modern

Model 123 - Vienna Modern

see more
Crown Icon
Events

15

Јануари

Даница Стојанова Концерт/Пијано Центар

6

Јуни

8 часа Љубов – Пијано Маратон

26

Јуни

Музика Вива на отворено / ФМУ

22

Август

Пошта / Љубомир Мелник

15

Септември

Види Музика Слушни Слика

22

Ноември

Ден на независност на Чехословачката Република

20

Декември

Мастер клас со Симон Трпчески и Полихимнија

Crown Icon
Video

“Bach 4 U” е настан кој се одржа август 2021, во склоп на програмата на Охридско Лето. Пиано Центар беше дел од организацијата на овој настан, со тоа што обезбеди четири Petrof пијана, еден Petrof Mistral и три Petrof Storms. Уживајте во дел од атмосферата кои ја креираа оркестар од четворица пијано солисти единаесет гудачки уметници од Чешка.