P 118 S1

Побарај понуда

  • тежина 212 кг
  • ширина 1443 мм
  • длабочина 545 мм
  • висина 1180 мм
  • прикажана завршна обработка: црно, висок сјај 0801

Побарај понуда

Поврзани производи