Model 115-Premiere

Вертикално акустично пијано Premiere 115

Најдобра изработка од Австрискиот бренд FEURICH кој датира уште од 1851г. со висок квалитет и најдобри материјали. Каде што просторот е приоритет, 115 – Premiere е најкомпактниот вертикален клавир од рангот на FEURICH. Со елегантниот Bauhaus дизајн претставува одличен инструмент за модерниот градски живот. Благодарение на креативните дизајнерски функции на овој клавир од познатиот Германски конструктор Rolf Ibach, моделот FEURICH 115 – Premiere успева да даде подобар, екстремно балансиран звук од останатите во неговата категорија, со уникатен FEURICH дизајн на механиката, без пластични компоненти.

Побарај понуда

 • 88 клавиши
 • 3 педали
 • Месингена рама
 • Басови жици ( единечни и дупли)
 • Челични жици
 • Акција ( механика )
 • Ширина: 1460mm
 • Должина: 600mm
 • Висина: 1150mm
 • Тежина: 212kg
 • Боја : Бел лак / Црн лак

Побарај понуда

Поврзани производи