Crown Icon
Услуги

Транспорт

Организиран транспорт и пренос на вашето пијано низ цела територија на Република Македонија. Нашите соработници се високо остручени од страна на фамилијата Ристески за оваа специфична дејност. Одговорни, способни и максимално грижливи во одност на вашето пијано.

Покрај нашето осигурување имате и можност за дополнителни осигурителни полиси.

  • Транспорт до тешко достапни места
  • Меѓународен транспорт
  • Професионално пакување и палетирање
  • Домашно пакување и достава до дома.

Побарај понуда
Транспорт
Штимање

Штимање

Штимањето е комплициран процес. Дома или во концертна сала, пиајното секогаш треба е совршено наштимано, за што се ангажираат нашите светски признати штимери.

Побарај понуда

Репарација или Реставрација на пијаната

Вршиме проценка, и целосна реставрација на пијана, која се извршува со најсовремените технолиги. Нашите специјалисти ги имаат сите потребни сертификати, обучени се во најреномираните клавирски индустрии од западно европски држави како “Steinway and Sons” ; “Boosendorher” ; “Petrof” ; “Feurich-Vienna”.

Ви стоиме на располагање за совет во секоја област на производство, поправка, или купување на вертикално или хоризонтално пијано.

Побарај понуда
Репарација или Реставрација на пијаната
Интонирање

Интонирање

Штимањето е комплициран процес. Дома или во концертна сала, пиајното секогаш треба е совршено наштимано, за што се ангажираат нашите светски признати штимери.

Побарај понуда

Побарај понуда