Model 162-Dynamic I

Полуконцертно акустично пијано модел Dynamic I 162

Најдобра изработка од Австрискиот бренд FEURICH кој датира уште од 1851г. со висок квалитет и најдобри материјали. Моделот „ 162- Dynamic I”дава целосно озвучување во басовиот регистар. Овој модел како иновација има челични Paulello жици кои значително го подобруваат звукот и го продолжуваат векот на овој концертен клавир. Пултот на FEURICH клавирите има интегрирана ЛЕД светилка со анти отсјај. Моделот „ 162- Dynamic I” е достапен и со иновативната 4та педала= Pedal Harmonique. Овој модел е достапен во различни бои и може дополнително да биде надграден со FEURICH Silencer System.

Побарај понуда

 • 88 клавиши
 • 3 педали (со можност за 4)
 • Месингена и хромирана рама
 • Басови жици ( единечни, дупли и тројни)
 • Челични Paulello жици
 • Иновативен FEURICH механизам
 • Wrzenn AA квалитетни чеканчиња
 • Ширина: 1500mm
 • Должина: 1620mm
 • Висина: 1020mm
 • Тежина: 322kg
 • Боја : Бела / Црна / Махагони / Орев

Побарај понуда

Поврзани производи