P 118 P1

Тоа ќе го разбуди вашиот талент

Нашите најниски исправени модели се произведени со цел зачувување на сите квалитети што ги прават исправените ПЕТРОФ толку популарни. Тие се извонредни за нивниот вешт, елегантен дизајн, користење на едноставни форми. Нивната големина во никој случај не ја ограничува нивната акустична моќност, и тие им нудат на сите кои седнуваат да свират шанса да го развијат нивниот талент. Тие ќе се покажат како придружник на тешкиот пат на музичко образование.

Побарај понуда

  • тежина 212 кг
  • ширина 1445 мм
  • длабочина 550 мм
  • висина 1180 мм
  • прикажана завршна обработка: црешово дрво, светол сјај  6217

Побарај понуда

Поврзани производи