P 131 M1

Беспрекорен дизајн, отворено срце

Поради својата огромна, нијансиран звук овој модел е класифициран како инструмент за концерти. Не поставува граници на пијанистичката уметност, создавајќи доволно простор за негово самоисполнување.

Побарај понуда

  • тежина 253 кг
  • ширина 1455 мм
  • длабочина 600 мм
  • висина 1310 мм
  • прикажана завршна обработка: бело, висок сјај 0001

Побарај понуда

Поврзани производи