Concert EU131

Ritmuller модел- Concert EU131 вертикално пијано

Моделот „Concert EU131“ не е обично пијано, тоа е концертно вертикално пијано. Топлите, богати и полни тонови ќе ја исполнат секоја просторија со милозвучност и квалитетен концертен звук, кој е баран од самите артисти и критичари. Овој модел ги има сите приклучни делови на концертен клавир, но со покомпактен дизајн.

Побарај понуда

  • Ширина: 1500 мм
  • Должина : 632 мм
  • Висина: 1298 мм
  • Тежина : 241 кг
  • Боја: црн лак

Побарај понуда

Поврзани производи