P 122 N2

Зачувана инспирација

Моделите од оваа висинска категорија се меѓу најомилените на нашите купувачи поради нивниот оптимален однос помеѓу висината и перформансите. Тие нудат динамичка разноликост и одличен звук. Се осмелувам да кажам дека секој пијанист во оваа висинска категорија ќе пронајде дизајн што ќе му се допадне.

Побарај понуда

  • тежина 233 кг
  • ширина 1456 мм
  • длабочина 562 мм
  • висина 1220 мм
  • прикажана завршна обработка: бело, висок сјај 0001

Побарај понуда

Поврзани производи