EU121 M premium line

Ritmuller модел- EU121 M premium line, вертикално пијано

Моделот „EU 121 M“ е креиран од Европски и Амерички пијано дизајнери. Овој модел е со најновиот дизајн и технологија на пијано, кој е особено погоден за професионални настани. Конструиран е со најквалитетни компоненти како Renner чеканчиња и Röslau жици, двојни метални тркалца, сребрена рама итн. Секое пијано е рачна изработка, произведено со прецизно поставена технологија, што придонесува да се разликува од останатите пијана во музичката индрустрија.

Request an offer

  • Ширина: 1.495 мм
  • Должина: 595 мм
  • Висина: 1.210 мм
  • Тежина: 210 кг
  • Боја: црн лак

Request an offer

Related products