Classic EU118

Ritmuller модел- Classic EU118 вертикално пијано

Моделот „Classic EU118“, е одличен пример на совршено пијано за љубителите на музиката, има одличен кабинетски дизајн и прекрасен звук. Ова пијано нуди се што се очекува од едно модерно пијано, со непобедлива цена за квалитетот кој го нуди. Овој модел е достапен со месинг или сребрена рама.

Request an offer

  • Ширина: 1480 мм
  • Должина: 600 мм
  • Висина : 1180 мм
  • Тежина : 224 кг
  • Боја: бел лак, црн лак и орев

Request an offer

Related products