Modern EU112

Ritmuller модел- Modern EU112 вертикално пијано

Моделот „Modern EU112“, е со традиционален кабинетски дизајн, мал е, но е многу моќен и е лесен за свирење. Покрај неговата компактна големина, соодносот цена/перформанси придонесува овој модел да биде најдобар избор за почетници.

Request an offer

  • Ширина: 1460 мм
  • Должина: 600 мм
  • Висина: 1132 мм
  • Тежина: 211 кг
  • Боја: бел лак, црн лак

Request an offer

Related products