Professional EU122

Ritmuller модел- Professional EU122 вертикално пијано

Моделот „Professional EU122“ ги исполнува сите Европски критериуми. Заоблената резонантна даска придонесува за подобрена флексибилност, поголем динамички опсег и издржливост. Преку неговиот моќен звук и сензитивна линија, ова пијано е вистински избор за деликатните љубители на музиката. Моделот EU122 има добиено награда од светски најдоброто Америчкото списание за музичка индрустрија Piano Forum www.pianoworld.com, како и одлични препораки од светски најдобриот сајт за рангирање на пијана www.pianobuyer.com. Овој модел е достапен со месинг и сребрена рама.

Request an offer

  • Ширина: 1.492 мм
  • Должина: 592 мм
  • Висина: 1.223 мм
  • Тежина: 253 кг
  • Боја: бел лак, црн лак

Request an offer

Related products