LT premium line

Ritmuller модел- LT premium line, вертикално пијано

Ritmuller LT сериите вклучуваат различни кабинетски вертикални пијана. Во LT сериите се употребени високо квалитетни материјали како Strunz резонатор, Renner чеканчиња, Rösslau челични жици. Користењето на овие серии на вертикални пијана придонесува пијанистите да се уверат во квалитетот и да уживаат додека користат висока класа на пијано. LT сериите даваат чист и транспарентен звук, висока прецизност на допир, широка флексибилност на тонски опсег и динамчен но балансиран звук. Со овие квалитети LT сериите на пијана се одличен избор за пијанисти со високи стандарди.

Request an offer

  • Ширина: 1.495 мм
  • Должина: 595 мм
  • Висина: 1.165 мм
  • Тежина: 210 кг
  • Боја: црн лак со бронзена рама, црн лак и бел лак со сребрена рама

Request an offer

Related products