Comfort EU110

Ritmuller модел- Comfort EU110 вертикално пијано

Моделот Comfort EU 110 ви нуди можност за прекрасен допир и кристално чисти тонови. Пијано со многу моќ- совршен е за помали соби.

Request an offer

  • Ширина : 1478mm
  • Должина: 590mm
  • Висина : 1.101 mm
  • Тежина: 210,5 kg
  • Боја: бел лак, црн лак

Request an offer

Related products