P 194 Storm

Пробудува бура на емоции

Сторм (бура) е достојно на своето име, може да предизвика бура на емоции и кај пијанистот и кај неговата публика. Неговата плодотворност гради мостови низ музичките жанрови. Со пијаното ќе стекнете извонредни искуства што не може да се изразат со зборови. Уникатноста на моментот ве погодува веднаш кога звукот од овој инструмент ќе допре до вашите уши. Сторм е најдолго пијано во нашата стандардна серија.

Побарај понуда

  • тежина 365 кг
  • должина 1940 мм
  • ширина 1525 мм
  • висина 1025 мм
  • прикажана завршна обработка: црно, висок сјај 0801

Побарај понуда

Поврзани производи