P 159 Bora

Големото мало Концертно пијано

Димензии се единственото нешто што го прави пијаното мал инструмент. Штом чеканите ги удрат жиците, вие ќе го откриете неговиот прекрасен, богат и изненадувачки моќен звук. Тоа е затоа што во неговата конструкције се содржани најдобрите материјали, технологија и дизајнерски карактеристики на концертните пијана. Неговиот потенцијал многу ја надминува неговата реална големина.

Побарај понуда

  • тежина 309 кг
  • должина 1590 мм
  • ширина 1525 мм
  • висина 1025 мм
  • прикажана завршна обработка: црно, висок сјај 0801

Побарај понуда

Поврзани производи