P 173 Breeze

Романтичен дух

Бриз има начин да гали нежно и романтично. Ако го пуштите, ќе допре во најскришните вдлабнатини на вашата душа. Неговиот допир е без напор, што го прави уште поинспиративно и лично. Со неговата љубезна помош ќе се осмелите да се впуштите каде што претходно можеби сте се плашеледури и да погледнете. Неговите совршени пропорции исто така го разубавуваат кој било стилски ентериер.

Побарај понуда

  • тежина 320 кг
  • должина 1730 мм
  • ширина 1525 мм
  • висина 1025 мм
  • прикажана завршна обработка: црно, висок сјај 0801

Побарај понуда

Поврзани производи