Model 133-Concert

Вертикално акустично пијано Concert 133

Најдобра изработка од Австрискиот бренд FEURICH кој датира уште од 1851г. со висок квалитет и најдобри материјали. FEURICH Concert 133 e модел на концертно пијано со особено богат бас и прецизно привлечен свирачки механизам, кој им дава автентична звучност на овие вертикални концертни пијана. Големата резонантна даска овозможува целосен бас и долгортајни тонови во дискантот. Челичните Paulello жици, даваат иноватнивно подобрување на звукот.

Побарај понуда

 • 88 клавиши
 • 3 педали
 • Месингена рама
 • Басови жици ( единечни и дупли)
 • Челични жици
 • Wurzen AA квалитетни чеканчиња
 • Интегрирана ЛЕД сијаличка
 • Акција ( механика )
 • Ширина: 1560mm
 • Должина: 650mm
 • Висина: 1335mm
 • Тежина: 270kg
 •  Боја : Црн лак

Побарај понуда

Поврзани производи