GH212

Ritmuller модел- GH212 концертно пијано

Моделот GH212 со неговиот звук, брилијантност и можност за лесно свирење, придонесува да биде најдобар од сите концертни пијана. Овој модел, со неговиот фантастичен дизајн ќе го претвори вашиот дом во концертна сала.

Побарај понуда

  • Ширина: 1.514 мм
  • Должина: 2.126 мм
  • Висина: 977 мм
  • Тежина: 378 kg
  • Боја: бел лак, црн лак

Побарај понуда

Поврзани производи