GH160

Ritmuller модел- GH 160 концертно пијано

Моделот „GH 160“ концертно пијано е инструмент од светска класа. Се одликува со својата висока доверливост во секојдневната употреба. Им дозволува на врвните пијанисти да ги остварат комплексните барања од инструментот, а при тоа, да ја доловат секоја експресија со сензитивниот звук кој го дава. Ова пијано мора да се види и да се проба, за да се искуси максимална визуелна и слушна стимулација.

Побарај понуда

  • Ширина: 1.504 mm
  • Должина: 1.600 mm
  • Висина: 992 mm
  • Тежина: 318 kg
  • Боја: бел лак, црн лак

Побарај понуда

Поврзани производи