P 173 Breeze Rococo

Секој инструмент еден оригинал

Концертните пијана во нашата колекција на стилови ја земаат својата инспирација од уметничкиот стил на рококо и од класичниот период. Нивната убавина произлегува пред сè од оригиналноста на секој инструмент што ние го правиме, како и од прецизноста на нивната конструкција, што ја отелотворува првокласната вештина на нашите мајстори. Само тоа ја направи оваа серија неразделен дел од нашето производство. Ние исто така правиме пијана кои се апсолутно уникатни, произведувајќи ги за посебни прилики или за задоволување на барањата на нашите клиенти. Овие модели ќе ги најдете во нашиот каталог за специјална колекција PETROF или на нашата веб-страница.

Побарај понуда

Побарај понуда

Поврзани производи