Deluxe baby grand GH148

„Deluxe baby grand GH148“ е идеален избор за секој пијанист. Пијанистите добиваат звук, тон и допир на одлично пијано, а сепак не се губи изгледот на концертно пијано. Само моделот “Baby Grand GH148“ ги нуди сите карактеристики и дава богати и топли тонови кои се типични само за големите инструменти.

Побарај понуда

  • Ширина- 1.505 мм 
  • Должина- 1.486 мм 
  • Висина- 992 мм
  • Тежина- 289 kg 
  • Боја- бел лак и црн лак

Побарај понуда